Το Blog μου μετακινήθηκε

Θα αναδρομολογηθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα εάν όχι επισκεφθείτε μας παρακάτω
http://www.larisanew.gr
και ανανεώστε τους σελιδοδείκτες σας.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

«Φρουριο» το κεντρο της Αθηνας

«Φρούριο» το κέντρο της Αθήνας

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας λόγω διαδηλώσεων

Περισσότεροι από 6.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός προκειμένου αντιμετωπίσουν τους ταραξίες των διαδηλώσεων, ενόψει του καυτού απεργιακού διήμερου που ξεκίνησε σήμερα και κορυφώνεται την Τετάρτη, κατά του πολυνομοσχεδίου που περιλαμβάνει το νέο πακέτο μέτρων, το οποίο κατατέθηκε στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και αναμένεται να ψηφιστεί αύριο το βράδυ.

Εκτός από τους αστυνομικούς, στους δρόμους θα βρίσκονται επίσης τα τεθωρακισμένα της Αστυνομίας, και συγκεκριμένα ο Αίαντας και τα μικρότερα που έχουν αποκτηθεί από το Ισραήλ. 

Διμοιρίες των ΜΑΤ θα περιφρουρούν τη Βουλή και θα στήσουν αμυντική γραμμή έξω από τα ξενοδοχεία στην πλατεία Συντάγματος.

Σε κινητοποίηση επίσης θα βρίσκονται εκτός από τα ΜΑΤ και τα ΥΜΕΤ δεκάδες αστυνομικοί των Υπηρεσιών Ασφαλείας και συγκεκριμένα από την Κρατικής Ασφάλεια και την Αντιτρομοκρατική ενώ θα ενισχυθούν οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. και από αρμόδια τμήματα της ΕΥΠ. 

Το γενικό συντονισμό των αστυνομικών δυνάμεων θα έχει ο ίδιος ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος, Νίκος Παπαγιαννόπουλος ενώ θα βοηθά και το Κέντρο Επιχειρήσεων της Γ.Α.Δ.Α.

Οι αστυνομικοί πάντως εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα στο επιχειρησιακό τους σχέδιο κυρίως για την Τετάρτη, ημέρα ψήφισης των επώδυνων μέτρων.