Το Blog μου μετακινήθηκε

Θα αναδρομολογηθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα εάν όχι επισκεφθείτε μας παρακάτω
http://www.larisanew.gr
και ανανεώστε τους σελιδοδείκτες σας.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

«εσβησε» 11 μηνων αγορι υστερα απο επεμβαση ρουτινας

«Έσβησε» 11 μηνών αγόρι ύστερα από επέμβαση ρουτίνας



Επείγουσα ΕΔΕ για το θάνατο του βρέφους

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος ενός αγοριού 11 μηνών, το οποίο παρουσίασε επιπλοκές ύστερα από επέμβαση ρουτίνας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και κατέληξε. 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το βρέφος εισήχθη στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου στις 30 Οκτωβρίου, προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση βουβωνοκήλης. 

Ωστόσο η μετεγχειρητική του πορεία δεν πήγε όπως αναμενόταν , με αποτέλεσμα ο θεράπων γιατρός του να αποφασίσει να τον βάλει εκ νέου στο χειρουργείο το περασμένο Σάββατο αλλά και την Κυριακή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το βρέφος υπέστη στη διάρκεια του τελευταίου χειρουργείου και καρδιακή ανακοπή. 

Το άτυχο αγοράκι δεν άντεξε και κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, περίπου τα μεσάνυχτα της Κυριακής, έπειτα από σηψαιμικό σοκ. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο πατέρας του μικρού μέσα στην οργή του χειροδίκησε εναντίον του γιατρού , ενώ η οικογένεια κατέφυγε και στη δικαιοσύνη , προκειμένου να ερευνηθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας που χτύπησε το σπίτι τους. 

Άμεση ήταν η αντίδραση του Διοικητή του ΠΑΓΝΗ , Νίκου Κοκκίνη, ο οποίος μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του 11μηνου αγοριού διέταξε την διενέργεια επείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης. 







Πηγή: cretalive.gr